tisdag, juli 28

Fram och tillbaka

Nu är vi hemma några dagar för att jobba och tvätta och förbereda för dotterns hemkomst på fredag.

Vår älskade dotter har varit borta i två månader och det har gått fort måste jag säga, det var skönt att vi åkte och hälsade på för då fick vi se hur bra det har gått för henne och hennes kompis. När hon hade varit borta ett tag så kände jag att jag släppte henne mer och mer för det gick helt enkelt att inte hålla koll härifrån och det var ganska skönt faktiskt. Direkt när vi kom till Gotland började jag direkt att styra upp (på mammors vis) och hon blev skitsur och jag stod där som ett frågetecken. Sonen informerade mig om att här har hon klarat sig själv i tre veckor och direkt när du kommer hit så börjar du: Ring när du kommer fram etc etc hahaha tänk att min 16,5 åriga son såg vad inte jag såg. Så det var bara att tagga ned så gott det gick och det var inte lätt och nu undrar jag och maken hur det kommer att bli när hon kommer hem igen. Vi längtar så väldans mycket och det ska bli så skönt att få krama henne igen. Dock stannar hon hemma ca 24 timmar sedan åker hon till Grekland med 5 st tjejkompisar och är borta 1 vecka till, jösses vad hon har det bra.

När vi var på Bruka senast så köpte vi en liten hylla med fyra glas som jag tänkte ha till tandborstarna. Maken satte upp den igår, visst blev det bra?
På söndag har vi blivit lovade en vecka själva på landet av mina snälla föräldrar och det ska bli jättemysigt och skönt för vi ska ha en golfvecka jag och maken. Då hoppas vi på solsken varje dag. Sonen ska vara hos min kusins barn som bor i närheten så vi kommer säkert att ses lite då och då.

Imorgon ska vi på en utflykt till goda vänner som har köpt en sommarstuga i Eskilstuna-trakten det ska bli jättekul.

Puss och Kram
Åsa

8 kommentarer:

 1. Curlingförälder, heter det inte så när man hela tiden sopar rent framför sina barn och ordnar och bestämmer allt. Var inte orolig, du har bara fått det i generna. Jag kommer ihåg dina föräldrars långa listor med förmaningar när du och brorsan skulle sova över hos oss.
  Kram
  Moster

  SvaraRadera
 2. Hej Åsa!
  Din dotter har nog blivit lite mer självständig o vuxen under sin vistelse på Gotland:)
  Vad kul hon ska ha med kompisarna i Grekland!

  Vilken snygg Brukahylla, passar jättebra där!

  Kramis Jenny

  SvaraRadera
 3. Förstår att det är tufft att inse att ens barn börjar bli stora, jag känner likadant, spec med dottern...men men, det är bara att gilla läget;-) Fin Brukahylla, me like! Kram Sofia

  SvaraRadera
 4. Det är inte lätt att vara mamma :) man måste ju ha koll på allt!
  Hoppas ni får en avkopplande semestervecka, och kan njuta trots att dottern är i Grekland!
  Fin hylla!
  Kram Sabina

  SvaraRadera
 5. Hej Åsa!
  Jag förstår dilemmat med er nästan vuxna dotter... Lär nog bli lite konflikter kan jag tänka mig, blir ju liksom lite "trångt" att bo för många vuxna under ett o samma tak. Vem ska bestämma??
  Ha ¨så jätteskönt på landet!
  Lilla M önskar sig.... ja, svårt, ingen plastleksak som låter i alla fall. Nåt kreativt, pussel, eller nåt gulligt plagg kanske??
  Kram Anna

  SvaraRadera
 6. Ja, det blev jättebra!! Och nu när dottern har fått en egen tandborstmugg så tycker jag gott att hon kan stanna hemma.;)

  Kram Lisa

  SvaraRadera
 7. Vad roligt att dottern kommer hem, om än bara för några timmar! Du får rå om henne sen efter Greklandsresan, hon tycker nog att det är lite mysigt ändå!

  Finfin hylla!
  Må gott! Kram Jessica

  SvaraRadera
 8. Ja det blir nog till att balansera ett tag för dottra din har blivit äldre och helt klart mognare efter denna sommar. Men ni hittar nog en bra nivå fort ska ni se.
  Låter härligt med bara en vecka för dig och mannen att golfa och rå om varandra.
  Den loppisen har jag missat i närheten av Tystberga.
  Kram Marie:)

  SvaraRadera

Kul att du tittar in hos mig!
Jag blir JÄTTEGLAD om du lämnar
en kommentar <3