lördag, juli 25

Var dig själv, alla andra är redan upptagna!

Stort TACK för alla fina hälsningar ni är så gulliga allesammans och jag har inte riktigt hunnit med att besöka er men jag lovar att jag tittar in till er igen, snarare än ni tror :))).

Kristina-dagen blev precis så som jag ville, vi fick med oss mamma och pappa till Högeråns loppis och jag har nog aldrig sett så många saker samlat på ett ställe. En otroligt stor loppis helt enkelt, som jag blivit rekommenderad av Jessica. Högeråns loppis ligger nära Tystberga i Södermanland. Jag hittade inget denna gång men hobbykocken (maken) blev överlycklig över 4 kokböcker i 4 delar från 30-talet som han köpte, i den ena kokboken kunde man baka en negerkaka? om man vill, men det vill man ju inte, herregud det får man ju inte ens säga nuförtiden. Det vet ju alla!
Kvällen avslutades mycket bra för Kristinorna på Trosa's bästa fiskrestaurang nämligen Fina Fiskenmums det var supermysigt och jättegott och efter det tog vi en kvällspromenad längs kajen och tittade på alla båtar som ligger där.En helt fantastisk namnsdag helt enkelt:)))

Tjingeling people!
Kramizar
Åsa

7 kommentarer:

 1. Det verkar ju ha varit en alldeles perfekt dag! Fina bilder.
  Vilka härliga kokböcker.. jag samlade på gamla kokböcker en gång i tiden, ganska roligt men nu gör jag inte det mer ;)

  Kram

  SvaraRadera
 2. Vilka fina bilder du har plåtat! Verkar ha varit en kanondag, kraam Sofia

  SvaraRadera
 3. Hej Åsa!
  Det där såg ut som en loppis i min smak:)

  Vilken härlig dag ni haft, Trosa är såå mysigt!

  Ha en sköön kväll,
  Kramis Jenny

  SvaraRadera
 4. Jag gillar din överskrift !! Det var det bästa jag har hört på länge för det är ju sant :)

  Vilken dag du fick med både loppis och en god middag ! Så ska det vara på namnsdagen.

  Kram

  SvaraRadera
 5. Vilken härlig dag. Och vad kul med de där kokböckerna. Vet du böcker behöver inte vara så jättegamla för att det ska stå något sånt där. Men det är likadant som du vet såna däringa ja, vad säger man nu då? En del säger chokladbollar och en del säger havrebollar. Vi sa alltid negerbollar även min kompis som är svart som natten och han säger det än i dag så det brukar jag också tillåta mig i mer informella sammanhang.
  Och när det gäller att vara sig själv så har man nog bara ett att välja på om det inte ska bli alldeles för arbetssamt.;)

  Kram Lisa

  SvaraRadera
 6. Ja den loppisen är bra, den besöker man gärna. Blev det inget loppisbesök på Häradsvallen i lördags? Just sådana tillfälliga loppisar kan bjuda på oanade överraskningar till skillnad från de stationära

  SvaraRadera
 7. Hej vännen,
  helt otroligt att vi var där samma dag, världen är liten!

  Önskar dig en fortsatt skön semester!
  Kram
  jessica

  SvaraRadera

Kul att du tittar in hos mig!
Jag blir JÄTTEGLAD om du lämnar
en kommentar <3