torsdag, juli 9

Nu vet jag

Varje år när vi bestämmer oss för semesterort så glömmer jag vilket skitväder det kan vara här i Sverige på somrarna, är jag blåögd el glömsk som inte tänker på detta. Nu är det inte bara lite regn här på Gotland utan det är stormvarning, hällregn. Ursäkta svenskan men det är PISSTRÅKIGT!

Vad gör lilla jag när det är dåligt väder? Det har jag lärt mig idag, det enda raka är att äta gott och det har jag och maken gjort hela dagen. Först var vi i Katthammarsvik på en fiskekrog med finaste utsikten förutom att det var imma på insidan av fönstret så man såg endast ut om man torkade med jämna mellanrum på rutan. Sedan blev det Visby och Café Gula huset för en sista saffransbulle och snart ska vi knata iväg och prova en krog i Visby som heter g:a masters som tydligen ska vara superbra och det vattnades i munnen när jag såg menyn. Så det är vad jag ska göra ikväll, fortsätta äta, mums.

Flickorna som campade höll på att blåsa bort inatt så det var 3 st stelfrusna som maken hämtade upp i morse och körde hem till dottern där de nu ska få sova en natt, skönt. Visst är det skönt att vi över fyrtio har passerat det där stadiet att man måste vara snygg hela tiden, jag slänger ju gärna på mig ett fult regnställ bara jag slipper frysa. Där har ungdomarna en hel del att lära :))))))

Imorgon är det städning och avfärd hem, hoppas bara de inte ställer in båtarna.
Smaklig måltid alla kära läsare.
Kramiz Åsa

10 kommentarer:

 1. Hej gumman!
  Men du, du har väl inte glömt vilka helt fantastiska dagar ni har HAFT?! Det är ju bara några dagar som har varit dåliga väl?
  Ni kommer nog att minnas Gotland det här året som ljuvligt ändå, tror jag :)
  Men borta bra, hemma bäst är ju alltid en sanning förstås :)
  Vi kan väl ses nästa vecka!
  Kraaam Anna (som också snart regnat bort...)

  SvaraRadera
 2. hallå åsa! vad trist med sånt väder va, jaaa du förra sommare prickade vi gotland precis en linande vecka...guuuu så härliga mat, nu vattnas det i munne på mig...efter riktigt färska räkor, hm!

  ha det gott, varmkram lotten

  SvaraRadera
 3. Men hörru bruden, det verkar inte ha gått nån nöd på dig idag med den där maten, hihi...såg riktigt gott ut!:-) Känns 'sådär' att komma hem från Mallis till detta skitväder rent ut sagt! Kram på dig ock lycka till på hemfärden! Sofia

  SvaraRadera
 4. Ja, herregud vilket väder. Men du, jag skulle vägra åka båtarna om det blåste och var stormvarning. Jag skulle allvarligt tro att det kanske var något fel i huvudet på den som inte ställde in eller att de hade tullat på någon spritflaska. Jag skulle absolut inte lita på beslutet att inte ställa in och var jag ändå tvingad under pistolhot att åka så kan du skriva upp att jag skulle sitta i en livbåt med våtdräkt, flytväst och hjälm också för säkerhets skull!!
  Men jag hoppas att det går bra. Vill ju inte skrämmas.;)

  Kram Lisa

  SvaraRadera
 5. ja gud vi över 40 måste inte vara snygga heeeela tiden, eller det kanske vi måste?? hihi....Ja fortsätt och ät du, vad skall man annars göra...Hoppas att ni inte blåser bort.

  Kramkram anne

  SvaraRadera
 6. Tack för maten ! Det är ju också ett sätt att äta, bara titta på maten :)
  Men Gotland är ju fint ändå !! Men det förstås, det blir nog ännu bättre i solsken.

  Ha det bra !

  Kram

  SvaraRadera
 7. Men vet du hur nyfiken jag är på hur det går med båtandet hem?!
  Jag ska ut och äta med svärisarna i kväll och jag hoppas att du har skrivit ett inlägg när jag kommer hem.

  Kram Lisa

  SvaraRadera
 8. Vilket skitväder.. Ni gör helt rätt i att äta gott i varje fall ;) Hoppas ni har kommit iväg med båten.
  Kram

  SvaraRadera
 9. Men MUMS vad gott det ser ut...!!!
  Du..vad jag har slarvat med o fylla i hos kostcoachen...
  Men vem bryr sig..just nu...
  De e ju sommar.. ;)
  Kramen på dig o hoppas du haft en bra hemresa i alla fall...
  Gissan

  SvaraRadera
 10. Vilka härliga Gotlandsbilder du bjuder på! Gotland är en fin sommar och semesterö. Jag kan bara hålla med. Om det blir Gotland nån mer sommar är ni välkomna förbi hos oss!

  SvaraRadera

Kul att du tittar in hos mig!
Jag blir JÄTTEGLAD om du lämnar
en kommentar <3