fredag, december 11

Hohoho

Kvällen igår blev så lyckad. Vi åt middag på Rival för att spara tid före showen och det var jättegott. Rival är en trevlig mötesplats på Södermalm om man bara vill ta ett glas vin/öl/drink eller äta middag. Stor chans att man ser kändisar om man nu tycker att det är kul.

Kvarteret Skatan var helt underbart rolig och då hade jag väldigt höga förväntningar på showen. Vi skrattade så att tårarna sprutade :))))). Våra barn tyckte oxå det var jättebra.

Utlottningen avslutas imorgon 24.00 och vinnaren presenteras på söndag morgon. Klicka här så kan du anmäla dig för att vara med i utlottningen av två vita änglar.

Det har börjat krypa i mig nu, paniiiiken. Snart är det julafton och det ska bakas, handlas, köpa julklappar etc etc etc.
Trevlig helg allesammans!
Kramelikram
Åsa

5 kommentarer:

 1. Älskar kvarteret Skatan så jag hade också haft höga förväntningar.
  Ja, tänk att snart är det julafton. Men vet du vad det bästaste är? Jo, att snart vänder ljuset. Jag tror att jag ska börja fira det istället. Någon slags midvinterblot.;)

  Kramis Lisa

  SvaraRadera
 2. Hejsan.

  Roligt att utekvällen blev lyckad.
  Nu drar det ihop sig till jul...
  men visst är det mysigt också med alla shoppingturer och letande efter julklappar.

  Önskar dig en skön helg,
  Kram Anneli.

  SvaraRadera
 3. Jag hade åxå gärna sett kvarteret skatan..älskar sån humor. :D

  Sv: ERIK..??? No way.... Här är det Calle som gäller nu när Tove åkte ut. Calle är den som har utvecklats mest och Erik skriker bara.. Så tycker jag.. ;)
  Kram o ha en skön kväll
  Gissan

  SvaraRadera
 4. Hej !
  Här kryper inte paniken. Den springer runt som en galning. Var är all tid ??

  Kul att kvällen blev lyckad.

  Kram
  Anci

  SvaraRadera
 5. Ta det nu lugnt! Julen blir bra även om man missar någon liten grej.De är skönt att bo så här långt bort från alla affärer. Då slipper man falla i "Köpfällan". Vi ses i jul, ska bli kul. (första julrimmet).
  Kram
  Moster

  SvaraRadera

Kul att du tittar in hos mig!
Jag blir JÄTTEGLAD om du lämnar
en kommentar <3