lördag, juli 4

50 kvadrat

På vår utflykt till Krysmyntagården där vi köpte kryddor och den vackra stenkusten får bilderna tala för sig själva, det är otroligt fint tycker jag:

Idag har vi bytt boende från ca 25 kvm ovanpå ett garage till en trea utanför murarna dvs gångavstånd till Visby. Vi har strosat i Visby idag för maken skulle köra min svärmor och svåger till båten mot Nynäshamn. Ett givet val för oss är att besöka Café Gula huset för en fika, det känns som att komma hem till mormor med massor av smarriga fikabröd, jättefin trädgård och supertrevlig personal.Åker ni till Visby så bara måste ni gå dit för att fika de är tydligen vida kända för sin Portvinskaka, mums den smälter i munnen. Min favorit har blivit en saffransbulle, kan inte förklara men den är så otroligt god, så det var den bantningen det.Jag menar om jag äter en sådan/dag hur kommer det sluta då :))). Efter att vi städat tidigare boende så tog vi en promiz ned till Visby och fick bord på restaurang 50 kvadrat, mums mums så himlans gott där med. Vi satt ute och det är ju så himlans trevligt att sitta och titta på människor.

För övrigt är det väldans mycket kändisar här. Jag har sett: Gudrun Schyman, Danny Saucedo, Alexander Bard, Promoe, Alice Bah etc. Det har varit Almedalsveckan så en massa politiker har man ju sett förstås.

Vi hann med en minigolfrunda på Kneippbyn oxå och maken var väldigt nöjd efteråt om jag säger så, där träffade vi även vår söta dotter som jobbade idag.

När vi kom till lägenheten som vi tog över efter svärmor och svågern så stod ett inslaget paket till oss. En jättefin sak som jag blev otroligt glad över. Vad det va? Det får ni se nästa gång jag gör ett inlägg:))

Imorgon ska vi sola och bada så jag hinner nog inte uppdatera då, så jag vill passa på att gratulera min kära kusin som fyller år imorgon söndag 5 juli. GRATTIS GRATTIS GRATTIS hoppas du får en superhärlig dag med nära och kära. Klicka här om du vill gratta henne!

Gotlandshälsningar och massor av kramar
Åsa

9 kommentarer:

  1. Hej !
    ÅHHHH, vilka fina bilder ! Nu är min längtan till denna vackra ö STOR !! Roligt att höra vad ni har för er också :) Fortsätt att ha det bra och unna er livets goda :)

    Stor kram

    SvaraRadera
  2. Hej,
    vilka fina bilder du visar. Bra reklam för Gotland, jag blev väldigt sugen på att åka dit när jag ser dina bilder!
    Låter som ni har det toppenbra, å du vad vore väl semester utan fika?!

    Må gott,
    kram
    Jessica

    SvaraRadera
  3. Åh vad mysigt det låter.
    Ha en underbar dag.
    kram kram

    SvaraRadera
  4. Hej Åsa!
    Jättehärliga bilder! Hoppas man kommer iväg till Gotland nångång!

    Var inne o grattade din kusin! Min syrra fyller oxå år idag, måste ringa henne nu:)

    Ha en bra dag,
    kramis Jenny

    SvaraRadera
  5. Tack kära kusin... Jag kommer att få en lugn och skön dag... :)

    Ha det bra och hälsa familjen..

    Kram Maria

    SvaraRadera
  6. Gud så skönt ni verkar ha det. Superhärligt inlägg. Kul med bloggen att man kan få uppdateringar om vad ni gör på eran semester! Själv har jag jobbat idag. Verkar som att vi har magsjuka på avd. så man får se hur länge man klarar sig, grrrrr!! Jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag skulle vilja byta med dig! Tre pass kvar... Tjejerna o Matte har åkt till Trosa, så jag är helt själv här hemma ikväll. Känns konstigt. Jag kan inte riktigt njuta, vet inte vad jag ska göra liksom.
    Ska bli kul att träffa er sen! Hälsa alla!
    Kraaaam Anna

    SvaraRadera
  7. Åh!!! Jag vill också vara där. Något så underbart vackert och mysigt och då är det ändå bara på bild. Jag vill, jag vill, jag vill!

    Kram Lisa

    SvaraRadera
  8. kan bara säga att åhhh vad jag längtar till Gotland. Var mycket där som barn.
    Ha det gott vännen...

    Kramkram Anne

    SvaraRadera

Kul att du tittar in hos mig!
Jag blir JÄTTEGLAD om du lämnar
en kommentar <3