onsdag, juli 8

Lite lite lite bättre

Vädret här på Gotland har varit mulet och regnigt idag, trist för dotterns 3 kompisar sitter på båten till Gotland och ska tälta här, hoppas det får några dagar med fint väder iaf. Vi trotsade vädret och gick in till Visby för att äta lunch och sedan tog vi en powerwalk till Snäck fram och tillbaka, det var härligt i regnet, tog ca 45 min åt ena hållet. Vi gick precis brevid havet som är så vackert och då kom jag på, att det är säkert en stor orsak till att jag gillar Gotland, det vackra havet runt hela ön. Sonen har blivit förkyld och har tröttnat på sina föräldrar sedan länge och vill bara hem och jag kan förstå det för vad gör man när det regnar och han är för stor för att uppskatta Villa Villekulla och Lummelundagrottorna? Det innebar iaf att han ville vara hemma idag och det var tur det, för om han hade varit med på restaurangen till lunch så hade han tyckt att det var väldigt pinsamt.

Vi gick på Bakfickan en mycket bra fiskrestaurang och åt en jättegod lunch, satt ute på träbänkar ni vet sådana utan ryggstöd. Jag satt tydligen väldigt långt ut på kanten för helt plötsligt när jag lutar mig lite åt höger så tippar hela bänken i slowmotion och jag hamnar liggandes på marken med bänken i tippläge och hela Visby skrattar eller åtminstone de tjugo pers som var där. Sååå pinsamt, kändes som en evighet innan maken fick arslet ur vagnen och hjälpte mig upp. Kolla in bänkarna, bild lånad här

Det var väl kul för alla på restaurangen att de fick skratta lite, hahaha det bjuder jag på men det var otrooooligt pinsamt. Maken ångrade sig att han inte slet upp kameran för en bloggbild, jag kan säga att det är jag glad för att han inte gjorde.

Stella-Bella har blivit lite, lite, lite bättre så vi hoppas på att det går åt rätt håll, däremot så kände vi att vi åker hem på fredag istället för söndag så båtbiljetten är ändrad. Dels längtar vi efter henne samt att våra vänner som passar henne har haft fullt upp för hon skall inte gå i trappor och hon ska inte hoppa upp nånstans utan hon ska bara ta det så lugnt som möjligt och inga långpromenader och hon måste ha sele istället för koppel för att inte belasta nacken. Vi längtar hem nu och sonen blev förstås glad. Dottern tyckte det var tråkigt men hon får en massa besök de närmaste dagarna så hon kommer inte hinna umgås iaf.

Lovade er att visa vad vi fick när svärmor åkte härifrån
Lånad bild nånstans ifrån

Ett tårtfat från Madame Stoltz med en glas-skiva på, jag blev jätteglad för när jag och svärmor var i Visby så tittade vi på detta fat och jag sa till svärmor att jag tyckte det var så snyggt. Jättegulligt av henne och det kommer att passa utmärkt i vårt kök.
Må så gott allesammans!
Kramizar
Åsa

6 kommentarer:

  1. Haha, kan tänka mig att du skämdes när du låg där på täken med bänken vält. Ett riktigt Kodak-moment :)
    Skönt att Stella blivit bättre.
    Så sonen vill inte gå på Villa Villkekulla ;)

    Fint tårtfat!
    kram
    Jessica

    SvaraRadera
  2. Hahaha, jag kan inte låta bli att skratta när jag läser!! :) Det var nog tur att sonen var hemma, ja. :)
    Skönt att höra att Stella är bättre! Lilla gumman.
    Kramelikram Anna

    SvaraRadera
  3. Det är bra Åsa! Det behövs förmodligen någon som står för underhållningen på Gotland så det så!
    Det må regna på Gotland men fattar du att i går så var det 8 grader här! Man blir ju förbannad!
    Vilken gullig svärmor du har minsann och jag förstår att du längtar efter Stella. Är det inte någon av barnen så är det hunden. Tänk att så där är det.

    Kram Lisa

    SvaraRadera
  4. Du bjuder verkligen på dig själv vännen! Just löööve your blogg:-) Skönt att Stella är bättre!!! Kramis Sofua

    SvaraRadera
  5. Stackare..hade velat sjunka genom jorden om jag varit du.
    Bänkarna ser faktiskt rent livsfarliga ut. Det kunde ju gått riktigt illa.
    Kram kram

    SvaraRadera
  6. Hej !
    Vad du är duktig på att blogga fast du har semester :) Oj, det där var pinsamt kan jag förstå. Men det kan ofta bli roligt efteråt.

    Kram

    SvaraRadera

Kul att du tittar in hos mig!
Jag blir JÄTTEGLAD om du lämnar
en kommentar <3