tisdag, juli 7

Man ska nog tänka sig för

Idag blev jag ledsen för att en bloggerska som jag läser, drog alla i stockholm över en kam och jag hoppas verkligen inte att jag gör något liknande i mina inlägg, för jag vill inte såra någon. Jag respekterar alla som de är oavsett var de kommer ifrån..
No big deal men jag tog åt mig konstigt nog. Troligen för att jag respekterar bloggerskan?
Nog om detta, vi har haft tråkigt väder på Gotland igår hällregnade det hela dagen men jag och maken trotsade regnet och gick på Tiljans Talanger, årlig amatörtävling som är hemligare än hemligast. När våra barn var små råkade vi av misstag hamna på Tiljans Talanger och det var superkul att se stora och små tävla i musik. I år var vi mer förberedda och såg verkligen fram emot detta event. Vi har varit här och där och letat efter biljetter, sedan visade det sig att det kanske skulle bli regn så vi väntade in middagen och hoppades att regnet skulle sluta. Icke sa nicke, det var bara att klä på sig regnstället och springa iväg. Regnigt, kallt men jättekul. Vi ångrade inte ett ögonblick att vi såg det, så braaaaa! Synd om artisterna som fick uppträda till så lite publik.
Idag åkte vi på biltur, först till Klintehamn för lunch sedan vidare till Katthammarsvik för kaffe och sedan vidare mot Sysne där vi äntligen hittade rökta flundror som vi letat efter. Mums filibabbba, vi har hittat en ny leverantör av flundror. Vi var så glada att vi hittat rökta flundror så vi köpte 10 st och bjöd in dottern med sambo på middag :)))).

Min älskling som inte vill vara med på bild

Stella-Bella har fått diskbråck i nacken och jag känner mig så orolig, funderar på att åka hem. Hon har fått medicin som ska hjälpa men är hon inte bra imorgon åker jag nog hem. Hon är hos de bästa man kan tänka sig och då menar jag verkligen de BÄSTA.

Men ni vet hur det är man vill vara hemma hos sin lilla vovve om hon är sjuk. Ja, vi ska höras imorgon för att se hur natten förflutit sedan måste jag ta ett beslut hur jag gör.

Det var allt för nu, njut av sommaren kära vänner.
Kram Åsa

11 kommentarer:

  1. Hej vännen! Vad kul att besöka dig igen!:-) Dock inget kul med er lilla vovve, hoppas hon blir bättre snart, förstår att du är orolig!! Annars verkar ni har det toppen på Gotland, trots vädret som är si och så. Har du läst Marie Jungstedts böcker om Knutas på Gotland? Tänker på dem när jag hör Gotland, har läst alla, hihi. KRAMIS Sofia

    SvaraRadera
  2. You won´t be disappointed;-)!!

    SvaraRadera
  3. Hej vännen,
    kan trösta dig med att det regnar här i Västerort också...
    Läste också det inlägget om Stockholmare idag, och tog precis som du lite illa upp. En skitsak egentligen, men men.

    Vad jag blir sugen på Gotland, när du skriver och visar allt kul ni gör! Hoppas verkligen Stella mår bättre snart! Håller tummarna.

    Må gott,
    kram
    Jessica

    SvaraRadera
  4. Man skall passa sig för vad man skriver tycker jag...Skåååååål Åsa fniss fniss. Bloggar och lyssnar på Michael...Linköping, ja här haglar det.

    Kramkram till dig/ A

    SvaraRadera
  5. Godkväll! Hoppas vovven är bättre så bi slipper avbryta er resa, men jag förstår om du är orolig... Vi tog beslutet att inte åka till Gotland i år, men när jag ser dina härliga bilder så ångrar jag mig nästan! Jag ÄLSKAR Gotland, men det gör väl alla som en gång satt sin fot där? Jag ville se på 4an i kväll men min sambo släppte inte Barnaby. Ha det gott! Kram

    SvaraRadera
  6. Hej hej Åsa, eller gonatt ska jag kanske skriva, det är seeent nu :-)
    vilken liten goding ni har, cavaliertösen alltså, våran här (mina föräldrars) är också sjuk idag, man blir så orolig. Hoppas din hund kryar på sig snabbt och att ni har jättehärliga dagar på Gotland, det ser jag ju (tjohoo, vi ska också dit snart, jag längtar ännu mer när jag ser dina bilder).
    Kram
    Susanne

    SvaraRadera
  7. Nej vad trist. Hoppas verkligen att ni inte behöver avbryta er esa i förtid.
    Verkar vara såå mysigt på Gotland.
    Ta hand om er
    kram kram

    SvaraRadera
  8. Nämen stackars liten, diskbråck..inte roligt!
    Och tråkigt med bloggerskan som du gillar, hon kanske inte mena nåt illa, kanske bara kom ut fel? Inte vet jag...

    Ha en fin dag
    Kram Gunilla från Singapore

    SvaraRadera
  9. Hej! Jag är så jävla nere idag. Allt jag mäktar med är att titta på hur jävla bra alla andra har det... Bloggsurfar alltså.
    Lockades in här av namnet. Tänkta att du kunde pigga upp mig lite.
    Du har en himla snygg blogg, bara färgen gör mig varm... och bilderna. Härligt!

    SvaraRadera
  10. Hoppas att det är bättre med vovven och att du inte behöver åka hem tidigare... Annars verkar ni ha det bra där på Gotland.
    Kram Ingela

    SvaraRadera
  11. Hej !
    Det låter som om ni har en skön semester. Tråkigt bara att inte Stella är helt kry. Hoppas att hon mår bättre snart !

    Kram

    SvaraRadera

Kul att du tittar in hos mig!
Jag blir JÄTTEGLAD om du lämnar
en kommentar <3