lördag, januari 2

En kul utmaning

Halloj
Nu har jag blivit utmanad igen av min kära bloggvän Jenny. Den går ut på att visa upp vart och hur man förvarar sitt kaffe och te! Okej det blir ju inte roligt att visa mitt skafferi för det ser ut som hej kom och hjälp mig efter julhelgen men jag kan visa hur jag förvarar dem.

I den här burken som jag fått av mina älskade barn, förvarar vi bryggmalet kaffe och den passar som handsken till vårt kök.

Teér förvarar jag i dess förpackning, jag har ingen speciell burk för te men mitt favvis te just nu är ett rött te som inte har tein (koffein) i sig. Perfekt för mig som annars har svårt att somna om jag druckit kaffe eller te på kvällen.
I denna apparat förvarar vi kaffebönor till kaffe och espresso direktmalet till koppen.
Jag skickar denna utmaning vidare till alla som vill ta den och eftersom jag är så nyfiken, så vill jag att ni tar den. För att jag vill veta var alla ni förvarar kaffe och te?

Kram Kram
Åsa

5 kommentarer:

 1. Åh vad härligt den kom från mig och startade hos en bloggvän till mig och nu går den runt, så kul.....Tycker att det duger så bra fniss fniss!!!! Hoppas att det blev mycket champagne hos er för det blev det här men ändå lugnt...
  Stor kram A

  SvaraRadera
 2. Vilken apparat minsann! Och hoppsan nu kom jag på att jag visst har missat att ta mig an en utmaning. Ska försöka mig på den här istället;)

  Kram Lisa

  SvaraRadera
 3. Hej Vännen!
  Vad kul att du antog utmaningen! Vilken fin kaffeburk o en sån lyxig kaffemaskin ni har;)

  Ha en trevlig eftermiddag!

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 4. Utmaningen antagen och resultatet presenterat på min blogg :-) Glömde fota kaffekvarnen där bönorna förvaras men den är inte så charmig. Funderade på att istället lägga upp en bild på en gammal vacker mässingskvarn men det kändes inte helt rätt för den är ju "bara" till prydnad numera, om än en vacker och användbar sådan.

  Kram Christina

  SvaraRadera
 5. Antar gärna din utmaning. Ska genast ta med mig kameran ut i köket och fota burkar.

  SvaraRadera

Kul att du tittar in hos mig!
Jag blir JÄTTEGLAD om du lämnar
en kommentar <3