tisdag, januari 6

Alla sover

Hemma hos mig sover alla just nu. De var nämligen uppe i natt och kolllade hockey på TV. Jag sov och är såååå pigg nu.
Igår jobbade jag, sedan plockade jag undan allt rött. Ljusslingor, granen och ljusstakar får vara kvar till tjugonde knut. Men det var så skönt att få bort det röda så när jag städade fick jag en oerhörd längtan efter vita tulpaner. Så när jag åkte och handlade köpte jag två paket. Jättefint blev det. Vi åt tacos till middag och alla fyra var samlade.

Dottern hade förvarnat om att hon ville ha TV-rummet för henne och kompisarna så jag och maken var förpassade till vårt sovrum där vi oxå har TV. Fanns ju ingenting att se på TV så vi knatade iväg för att hyra en dvd. Det blev What happens in Vegas? med Ashton Kutcher och Cameron Diaz. Trevlig film enligt mig, Jätterolig enligt maken.
Men vad händer tror ni när man tittar på film i sängen? Jo, jag somnade förstås och missade stora bitar av filmen, suck.

Hoppas ni får en härlig dag!

3 kommentarer:

 1. Det är ju bara så vackert och vårigt med tulpaner:)
  Kram Lallis

  SvaraRadera
 2. Härligt med tulpaner nu! Ja, tänk att man alltid ska somna när det är något bra. Är det dåligt då håller man sig minsann vaken!

  Kram Lisa

  SvaraRadera
 3. Här kommer ett litet avtryck från mig. Fin blogg du har, rolig att läsa. Väldigt fin hund ni har också, en Cavallier King Charles?! Min mor har en i brunt o vitt..........
  Ha en god fortsättning!!

  Therese

  SvaraRadera

Kul att du tittar in hos mig!
Jag blir JÄTTEGLAD om du lämnar
en kommentar <3