söndag, januari 11

Glasburk

Kommer ni ihåg att jag köpte en glasburk för några dagar sedan? Jag hade ju planer på att kanske ha Italienska mandelskorpor i den. Så jag fyllde den (not) med de skorpor jag hade hemma ca en påse. Jaha sa maken ska det se ut så där? Ja det blir kanske lite dumt att fylla med mandelskorpor för vi måste köpa många påsar mandelskorpor om den ska vara full, sa jag. Alltså inte en av min bääästa idéer. Burken är som ni förstår ganska stor.


Burk med mandelskorpor

Ja, ja men envis som en åsna fick skorporna ligga kvar i burken över helgen och vad tror ni händer? Jo när Åsa ser godsaker mitt framför nosen så kan hon inte låta bli att smaka!!!!! Jag har ätit en väldans massa skorpor i helgen och säkert de andra i familjen oxå.
Så JAG insåg ganska snabbt, trots att jag är envis. Att jag kan inte ha något i burken som är gott, tyvärr jag har inte den karaktären. Storhandlade på COOP idag och kom på den brillianta idéen att köpa tagliatelle, big pack! Så nu har vi små nystan av pasta i burken. Det ska väl mycket till innan man börjar tugga på dem, hoppas jag.


Burk med tagliatelle

Gooodnight, people
Kram Åsa

1 kommentar:

Kul att du tittar in hos mig!
Jag blir JÄTTEGLAD om du lämnar
en kommentar <3