söndag, januari 4

Brunnsviken

Jag och Stella


Ett fint torn i Bergianska parken

Idag har jag och maken varit kulturellla igen. Vi träffade mina föräldrar för en långpromenad, idag igen! Visst é vi duktiga, kommer väl snart försvinna så mycket som vi går :)))).


Brunnsviken

Vi gick runt Brunnsviken som ligger mellan Solna och Stockholm. Där gick vi på fina vägar, stigar men även så korsade vi isen. Det var så mycket människor ute på isen så det fick avgöra saken. Dessutom har det ju varit kallt idag ca -12 grader. Jätteskönt och solen strålade på oss.
Det blev ca 2,5 timme idag med. Längs vägen passerade vi Bergianska trädgården, med fina växthus och andra byggnader, Hagaparken med Haga Slott och koppartälten. Jag tycker det är så kul att titta på hus, tänk om man fick komma in och titta oxå, det skulle vara kul.
Stella (hunden) fick följa med idag och trippade på så tappert. Dock när maken skulle ut och rasta henne efter maten ikväll så vägrade hon gå på någon promenad. Så det var ut utanför huset och in igen :), nu ligger hon och snarkar i soffan.
Idag blev det lunch i koppartälten som pappa bjöd på, TACK. Smörgås, korv med bröd och varm choklad mums filibabba.


Koppartälten (lånad: här)


Så här fint var det inuti på väggar och tak

Som ni ser så har jag ändrat lite design på layouten oxå och det tog ju sin lilla tid, inte riktigt klar men snart så.


Här skulle vi vilja bo, med utsikt över Brunnsviken

Tjingeling
Åsa

3 kommentarer:

  1. Men herregud Åsa, du kutar runt hela Stockholm du! Fast jag håller med Brunnsviken är toppen!

    Kram Lisa

    SvaraRadera
  2. Ja herregud, ska man ändå motionera kan man väl passa på att gå på fina ställen och inte den vanliga gamla rundan, blir liksom lite roligare:)
    Kram Åsa

    SvaraRadera

Kul att du tittar in hos mig!
Jag blir JÄTTEGLAD om du lämnar
en kommentar <3