onsdag, januari 28

Liten värld

Jättemysig lunch med en gammal kollega. När vi sitter där och fikar och tittar ut genom fönstret så kommer en annan kollega som vi arbetade med under samma period? Snacka om att världen är liten ibland. Hon kom in och snackade en stund och vi uppdaterade oss på vad vi gjorde nu för tiden etc. Kul var det iallafall.

Verkar vara många bloggare som gillar semlor, det gör jag med men det är ju inget magert fikabröd precis och eftersom jag försöker tänka på vad jag stoppar i magen så är den här perioden med alla semlor ganska jobbig, kan helt enkelt inte motså dem. När jag var på kondiset igår t.ex så frågade biträdet: Vill du ha små semlor eller stora semlor. Redan innan jag gick in hade jag bestämt mig för den lilla varianten men när hon frågade så där så tänkte jag efter en microsekund och svarade att jag ville ha den stora varianten? Suck, det bara kom liksom. Men gott var det.

Har två färska magasin hemma som ligger och väntar på att bli lästa den ena är senaste Lantliv och den andra är senaste Amelia. Men nu ska jag fixa mat, ut och traska, massa braiga program på TV ikväll så vi får väl se när jag hinner läsa dem.

Trevlig kväll på er.
Kram Åsa

15 kommentarer:

 1. Men man får fuska och tillåta sig något gott då och då... :) Det måste man.
  Ibland försöker jag göra en Pagrotsky... Han sa vid någon intervju (Leif alltså)att det var jobbigt att överallt behöva tacka nej till godsaker för det kändes oartigt plus att han gillade godsaker. Men han tog i alla fall alltid en halv av godsakerna. En halv chokladbit, en halv kaka osv.. ett tips kanske för då har man ju i alla fall reducerat intaget av onyttigheter.
  Men, som sagt...man måste unna sig. Man lever bara en gång!
  Kram Gissan

  SvaraRadera
 2. Du som är så duktig o rör på dig kan gott unna dig en stor semla:)
  Jag köpte nya Lantliv igår, det var många vackra hem som vanligt:)
  Ha det,
  kram Jenny

  SvaraRadera
 3. Hej Åsa!

  Semlor ja...mums! Försöker börja ett nyttigare liv varje måndag ;) Vi ägde ett bageri för några år sedan, du kan ju bara gissa hur det var att stå i kassan på vårt kafe´. Mina favoriter var saffranssemlor och krämbullar.

  Nu ska jag krypa upp i soffan och rå om gubben en stund.

  Ha det fint

  Kram Viveka

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Spets och snor-Helenas (min guru *fniss*) hem är ju med i senaste Lantliv! Så du har VERKLIGEN nåt att se fram emot :)
  Kram Anna

  SvaraRadera
 5. Nej, pucko-jag! Det var ju förra numret... *förvirrad*

  SvaraRadera
 6. Smarrigt! Åt min första i förra veckan och nu kräver min kropp envist en ny varje dag. Icke lovande... Kram M

  SvaraRadera
 7. Mmm, semlor... :) Försöker också tänka på vad jag stoppar i munnen, men jag har svårt att stå emot om jag bjuds på en semla.. Då kan man inte tacka nej väl?
  Kram

  SvaraRadera
 8. Mmm, semlor... :) Försöker också tänka på vad jag stoppar i munnen, men jag har svårt att stå emot om jag bjuds på en semla.. Då kan man inte tacka nej väl?
  Kram

  SvaraRadera
 9. ååh va gott me semla! man måste passa på å äta nu :) De får nog bli en semla imorn tror ja :)

  Ha de gott!
  KRAM

  SvaraRadera
 10. Det har inte blivit någon semla för mej i år ännu. I helgen kanske. Det är så himlans gott! Din semla såg väldans smarrig ut.
  Kram A-S

  SvaraRadera
 11. Hejsan!
  Semlor är mycket gott, man får unna sig en och annan emellanåt och ta en extra promenad sedan!! Shear Genius har min dotter missat,hon ska börja frisörutbildning till hösten, hon bara älskar hår, mode och make up. Suck!!!
  Vilken dag går programmet?
  Tack för dina rara ord hos mig.

  Ha en skön dag. Kram Anneli.

  SvaraRadera
 12. Hejsan, vad roligt att du tittade in alltid så härligt när nya bloggar hittar hit. VIlken vacker rosa blogg du har med mjt läsvärt. Tittar så gärna in igen och hoppas vi ses snart igen, ha en bra dag, jag blundart när jag går förbi semlorna....

  SvaraRadera
 13. Hej
  kul att du var o hälsade på mig:)
  Jättefin blogg du har med mycket läsning.
  Jag har faktiskt inte smakat en semla i år och tänker inte göra det heller!!!!
  Har börjat motionera nu efter nyår o denna gång ska jag hålla mig aillafall januari ut hi hi.
  Hit återkommer ja
  Kram sari

  SvaraRadera
 14. Oj det skulle inte bli anonymt!!!

  SvaraRadera

Kul att du tittar in hos mig!
Jag blir JÄTTEGLAD om du lämnar
en kommentar <3