söndag, januari 25

Söndagsmys

Sooov länge idag, det var välbehövligt.
Såg ju körslaget igår och jag blev lika förvånad som förra veckan när Robert Wells åkte ut, trodde han skulle vara kvar till finalen. Igår åkte ju Magnus Carlsson ut, konstigt tycker jag igen. Skulle vara kul att veta vilken typ av människor som röstar? Vi gör det inte :-)))))).
Men jag hoppas Hanna vinner för jag tycker hennes kör är bättre än idol-Eriks. Vem röstar ni på?

Har tvingat ut mig i helgen på promenader trots att det varit så himla trist regnväder, maken har hakat på och det är jag tacksam för för då hade jag honom att stödja mig på när det var halt.

Tyvärr missade vi Carolas program igår. Hoppas jag hinner se reprisen ikväll på SVT24 18.30. Jag tycker hon har ett spännande liv som jag gärna vill se henne prata om. Tror hon har behandlats väldigt orättvist av media många gånger och det måste vara påfrestande när man har familj. Men framför allt tycker jag att hon har en vacker röst. Sedan kanske jag inte gillar allt hon sjunger.
Hoppas ni får en härlig söndagskväll.
Kram Åsa

9 kommentarer:

 1. Jag har tyvärr inte följt med i körslaget så där kan jag inte tycka någonting egentligen. Men om Carola så håller jag med dig. Och den där häxjakten nu sist och allt elakt, nämen det var ju så hemskt så det gjorde ont i hjärtat. jag menar även om man inte gillar en person så kan man ju förvänta sig att vuxna människor ska bete sig!

  Kram Lisa

  SvaraRadera
 2. Precis, mitt i prick Lisa.
  Det är så ofta man hör att vuxna människor inte vet hur de ska uppföra sig, tragiskt.
  Kram Åsa

  SvaraRadera
 3. Hej Åsa! Har inte följt körslaget men det hade varit kul om Hanna Hedlund vann, gillar henne bättre än Erik.. Jag missade också programmet om Carola, vad bra att du tipsade om att det kommer i repris ikväll:)
  Har precis kommit hem från en skogspromenad med sambon, det var halt på många ställen, speciellt när man har gympadojjor på fötterna. Ha en bra kväll! Kram Jenny

  SvaraRadera
 4. Haha här är en familj till som bara sitter och tittar på alla program som man ska ringa och rösta på, men inte röstar vi...
  Det får andra göra :))))
  Skönt med promenader även när det är dåligt väder...då är det skönt när man gjort det.
  Ha en go söndagkväll.
  Kram Gissan

  SvaraRadera
 5. Hej!Tack själv för kommentaren som du skrev inne hos mig för ett par dagar sedan, nu ska jag lägga gnället bakom mig och köra på som vanligt i min stil och det tror jag självklart att man ska göraa också, gnället på Oumberliga bryr jag mig inte ett dugg om, men det som händer på Jernsaxenbloggen är viktigt eftersom det är en sådan viktig sak, missade själv körslaget igår, var bortbjudna och vi var hemma hos en trevlig familj som vi lärt känna via vår dotter så indirekt så blev det musiktv i allafall, våra barns Julkonsert, fint, men man är lite trött på julmusik nu, titta in på min blogg och se dagens inlägg om Florence, du kanske har hört talas om henne. Babben Larsson och Loa Falkman spelar nu hennes levnads öde på Intiman, ha en trevlig kväll och en bra kommande vecka mvh från Peter!

  SvaraRadera
 6. Hej!

  Jag hejar nog nu på Erik...
  När mina favoriter redan åkt ut...vi röstar inte heller vi bara hoppas...

  Ha´en bra vecka!
  MiaMaria

  SvaraRadera
 7. Jag håller oxå på Hanna. Hon verkar så go och jordnära.

  Kram kram

  SvaraRadera
 8. Vi var bortbjudna igår så jag missade Körslaget, men vi brukar inte rösta, bara titta.
  Hoppas du har haft en skön helg. Jag var ute och gick en kort sväng men jisses så halt det var!
  kram, Carina

  SvaraRadera
 9. Såg att du har en tallrikshylla på gång från Kallholmen!

  Du visar väl när du får hem den - jag är så sugen på en.

  Kram Maud

  SvaraRadera

Kul att du tittar in hos mig!
Jag blir JÄTTEGLAD om du lämnar
en kommentar <3