måndag, januari 12

Göteborg, here I come

Först vill jag börja att tacka för alla gulliga kommentarer i förra inlägget, det VÄRMER MITT HJÄRTA ska ni veta (och makens oxå).
GRATTIS till min moster och morbror på Öland som varit gifta i 45 år! Där ligger vi i lä, kan man ju säga.
Idag har jag förberett mig inför resan, dessutom hade vi en mysig middag med avocadosoppa till förrätt och ett glas champagne, sedan gjorde jag helstekt fläskfilé uppskuren på en bädd av ruccola. Vi stekte rökt sidfläsk, kantareller, äpplen som man sedan lägger på fläskfilén. Tack Willes matte för receptet :). Till det hade vi potatisgratäng. Tyvärr hade dottern träning så nu väntar vi på att hon ska komma hem så vi kan äta desserten som är vanlig hederlig fruktsallad med en klick grädde. Mumisgt va?
Om jag går förbi något Internetcafé i Göteborg så kanske, kanske jag går in och gör ett inlägg. Men har funderat på det idag, jag kanske är för gammal. Tänk om jag kommer in på ett internetcafé, kan tänka mig att det är lite kusligt, mörkt, skumt liksom. Och en ungdomlig typ kommer fram och säger: heey tanten vad gör du hääär?? Du måste ha gått feeel, det här stället är för youngsters, yo yo!!!
Jag kommer nog känna mig rätt liten då, så räkna inte med något :). Jag kommer fota lite, så när jag kommer tillbaka får ni se vad jag gjort.
Ha det så bra för det ska vi ha!
Kramizar
Åsa

8 kommentarer:

  1. Vet du vad...du kan önska dig en sån liten laptop i bröllopspresent av din make...!!! De kostar bara ca ett par tre tusen och så köper du ett mobilt bredband så kan du sitta ute på gräset, i parken eller som nu, ta med till Gbg...
    Funkar kanon!
    Kom igen nu, Maken...Det är väl din älskade Fru värd..? ;)
    Jag vill ha en sån... får nog pika min man till det..eller kanske rent av köpa en åt mig själv! :)))
    Ha en underbar tripp till Sveriges Framsida.
    Kram Gissan

    SvaraRadera
  2. Hoppas att ni får det alldeles underbart i Göteborg!

    Kram Gunilla i Singapore

    SvaraRadera
  3. Ha det så bra, så syns vi när ni kommer hem!
    Kram Anna

    SvaraRadera
  4. Grattis till de 18 åren!
    Hoppas få se några bilder från Göteborg!?
    Vore roligt när man själv sitter här på andra sidan Bottenviken :)
    Ha det bra!
    Kram S.

    SvaraRadera
  5. grattis till 18 år i hop, superkul!! Vi har bara 5 år, men det är alltid något :-) Tips är internet på centralen i Gbg :-)
    Ha det bäst
    kram Malin

    SvaraRadera
  6. Hoppas att ni har det jätte skönt och mysigt på er 18 bröllopsdag. GRATTIS. Vad kul att du skrev en kommentar hos mig så att jag hittade hit. Vad fin hon är Stella! :D

    SvaraRadera
  7. Hejsan.
    Vad glad jag blev när jag hittade din blogg. Den är jätte trevlig.Lägger upp den på min blogglista,(hoppas du tycker om min blogg och gör kanske likadant)Ha det riktigt "gött i goa Götet".Skrattade gott när jag läste om dina "fördommar" om internetcafe, jag känner likadant,vad pinsamt,som min dotter nog skulle uttrycka sig!!!

    Kram Anneli.

    SvaraRadera
  8. Tack för alla rara kommentarer :)
    Kram Åsa

    SvaraRadera

Kul att du tittar in hos mig!
Jag blir JÄTTEGLAD om du lämnar
en kommentar <3