torsdag, januari 15

Tillbaka från Göteborg

Nu har vi kommit hem igen efter 2 härliga dagar i Göteborg. Vi anlände till hotellet kl 08.00 och tur som en tokig fanns det ett rum redan då. Egentligen är det incheckning kl 15.00 men blir rummet färdigt tidigare så går det bra att få det. Vi hade varit uppe sedan 03.30 så jag gick och lade mig, affärerna öppnar ju kl. 10.00 och maken började jobba 08.15. Sedan var jag redo att göra stan. Jag började med innerstadsområdet med Korsgatan, Kungsgatan etc. Så himla många mysiga butiker, inredningsbutiker där man helst vill flytta in för att det är så mysigt. Det var en perfekt dag att strosa runt på för jag var ganska ensam i affärerna.



Handlade lite t.o.m. Mötte maken för en lunch i Saluhallen, Restaurang Amanda Boman där vi åt Raggmunk med stekt fläsk. Efter det traskade jag till Haga-området. Där har jag aldrig varit (tror jag), det var en trevlig överaskning. Ett jättemysigt område med gamla låga hus, trevliga butiker och massor av mysiga caféer. Maken mötte upp mig där och vi fikade.


På kvällen skulle vi fira vår bröllopsdag och vi hade bokat bord på Restaurang Sjömagasinet, en bra fiskrestaurang. Vi åt och drack mycket gott och var helt proppmätta när vi åkte därifrån. Dan efter fortsatte shoppingen i city, vid NK, Nordstan och tillbaka till butikerna vid Innerstadsområdet. Helt slut avslutar vi dessa dagar i Saluhallen igen, en restaurang som hette Bee Bar, supermysig med öppen spis, bra mat och trevlig personal.


Jag hann inte med Hälsostigen denna gång men jag har gått, gått och gått så det räckte. men nästa gång om det är bra väder så ska jag leta upp den. Hittade inte ett enda internetcafé? Såg i mina kommentarer att vit poesi visste om ett vid Centralen men tyvärr såg jag det när jag kom hem, men då vet man det till nästa gång. För vi kommer säkerligen åka tillbaka.
Jag tycker bättre och bättre om Göteborg för varje gång jag är där. Det är en jättesmysig stad med trevliga butiker som inte finns i Stockholm och en uppsjö av trevliga restauranger.
Nu ska jag jobba, återkommer ikväll med lite bilder på saker jag hittade.
Ha det så bra idag!

6 kommentarer:

  1. Verkar ha varit en härlig tripp! Köpte du nåt?
    Kram Anna

    SvaraRadera
  2. ååå vad mysigt ni verkar ha haft det.

    Jag för min del älskar Göteborg, och skulle med glädje flytta dit. För 3 års sedan var jag så mycket i Göteborg och bla på Liseberg att jag hade tjänat på att skaffa årskort på Liseberg.. hahaha

    Grattis i efterskott på bröllopsdagen

    Kram Maria

    SvaraRadera
  3. Kul att ni hade det så bra! Jag har funderat på att bli turist i min egen stad någon dag/helg. Jag bor ju här med det här härliga utbudet men utnyttjar det sällan

    Kram Ingela

    SvaraRadera
  4. Vad mysigt ni verkar ha haft det! Vad roligt! Jag vill också åka till Göteborg!

    Kram Lisa

    SvaraRadera
  5. Välkommen tillbaka!
    Ja Gbg är riktigt härlig! Skönt ni haft det bra.
    Kram Gissan

    SvaraRadera
  6. Åhh, vad kul! Det verkar som att ni har haft det jätte bra! Jag blir så avundsjuk!! Jag vill också dit :) Har du köpt något fint?! :) Lite nyfiken!

    Ha en jätte bra kväll.
    Kram Sandra

    SvaraRadera

Kul att du tittar in hos mig!
Jag blir JÄTTEGLAD om du lämnar
en kommentar <3