torsdag, april 2

Big smajl :-)))

Åkte iväg på Bruka Designs utförsäljning idag, kan tala om att det var inte bara jag där. Var där en halvtimme innan öppning och hade en bra plats i kön. När de slog upp dörrarna så var det inget kösystem som gällde utan slå-dig-fram-metoden, SUCK. Jag var ute efter ett litet sidobord, den varianten hade de inte. Jag hittade en annan sak som jag suktat efter varje gång jag varit inne i en Bruka-butik men inte tyckt att jag velat kostat på mig. Nämligen en stor brödburk, sååå snygg. Fick den för 100:- så det blev mer än 50% i rabatt.
De hade hur mycket porslin, möbler, utemöbler, bestick, handdukar etc etc som helst. Utförsäljningen pågår hela helgen. Det gäller bara att man har tålamod med alla galna människor som drar och sliter i varorna.
Jag tänkte förvara frukt i den tillsvidare för jag har en annan brödburk inne i skåpet. Så kan man oxå göra, men bara om man vill......
Åkte hem och började förbereda kaffekorgen för svägerskan kom med småkusinerna (myspys) och eftersom det var så fint väder så träffades vi i Björkan (lekpark+4H gård) där det finns mycket skoj för barnen. Så underbart väder och jag fick med mig dottern på fikat oxå, det var extra kul.

Kram alla bloggisar och alla anonyma :-))))
Åsa

9 kommentarer:

  1. Hej, bra jobbat att få med dig den snygga burken hem! Har en liknande i mitt kök ;)
    Får se om jag orkar vässa armbågarna och åka dit i helgen.

    Jasså du har varit i "Björkan", där har jag varit mycket när jag var mammaledig, så mysigt!
    Ska dit lite längre fram i vår när lammen kommit tänkte vi!

    Jasså CilitBang var bäst-i-test? Toppen då blir här säkert rent!

    Kram
    Jessica

    SvaraRadera
  2. En sån burk har jag tittat på länge.. men precis som du tyckt att det var mycket pengar för en brödburk. 100 kr känns som ett klipp!
    Kram ingela

    SvaraRadera
  3. Vilken utförsäljningen! Där skulle man ha varit! En sån burk har jag med, den är så fin, OCH praktisk, en riktig klassiker, jag har haft min i drygt 7 år nu och jag gillar den ännu!

    Vårhälsn till dig!

    SvaraRadera
  4. Härligt att få göra fynd!!!
    Det brukar vara lite kaosigt där på Brukas utförsäljning eller??
    Kramar C

    SvaraRadera
  5. Skulle vilja vara med på den utförsäljningen. Gör mig ont att läsa om Sabina som jag hittade för ett tag sedan. Jag har inte varit inne på hennes blogg på 2 veckor och så har detta hänt. Åh vad livet är orättvist.

    Kram Anne

    SvaraRadera
  6. Hallå dår! Oj såååå länge sedan känns det som! har verkligen inte fått till det med bloggandet på sistone..=/ En hel massa har jag att ta igen må jag säga! Ser att du fick till björkrishjärtan, blev superfina! Som vanligt delar du med dig så mycket härlig inspiration och tips!
    Ha det så jättegott
    Kramisar Anna

    SvaraRadera
  7. Hej Åsa!
    Vilken fin brödburk du fyndade på Bruka!
    Mysig dag ni haft du, svägerskan och barnen:)

    Kram Jenny

    SvaraRadera
  8. Ja det gäller att ha vassa armbågar på såna ställen :D
    Kul o fynda lite.
    Ha en underbar dag
    Kram Gissan

    SvaraRadera
  9. Den affären hade jag också gärna besökt, även om jag kan tänka mig att det inte var så trevligt med alla vassa armbågar :)
    Ett bra fynd gjorde du!
    Hihi.. läste just om din mans aprilskämt. Jag skulle ha varit jättearg...Tur att det var 1. april!
    Ha en trevlig helg!
    Kram!

    SvaraRadera

Kul att du tittar in hos mig!
Jag blir JÄTTEGLAD om du lämnar
en kommentar <3