tisdag, februari 17

Halv åtta

Brukar ni se halv åtta hos mig? Det går på TV4 måndag till torsdag 19.30 och är bara en halvtimme långt. Jag och maken brukar spela in och sedan ser vi alla fyra programmen i rad. Det är 4 st vanliga människor som inte känner varandra. Sedan går de hem till var och en och blir bjudna på middag, efter middagen ges det poäng på den de har varit hos. I sista programmet utses en vinnare som vinner 50.000:-.

Vi började se programmet för vi gillar att laga mat, men ser det nu även med mycket skratt för han som pratar om deltagarna i bakgrunden är nämligen Helge Skoog och han är superrolig.Man kan väl säga att han nästan förlöjligar deltagarna på ett roligt sätt med en stor portion humor. Vill ni få er ett gott skratt, tycker jag att ni ska försöka se det programmet.


Bild lånad här

Den här veckan ser jag fram emot att H&M Home öppnar sin wepshop. På torsdag öppnas den, ska bli spännande att se vad de har för varor.

Och på lördag vankas det afternoon tea för min del, niiiice :)


Bild lånad här

Ha en härlig dag allesammans
Kram Åsa

8 kommentarer:

 1. Hej där ! Ser också på det pogrammet och tycker det är bra.Det är ibland verkliga kontraster som möts och som sagt Helge gör det på ett lättsamt kul sätt
  ewa

  SvaraRadera
 2. Va gott det låter med afternoon tea!!

  Ha en fin dag

  Kram Gunilla i Singapore

  SvaraRadera
 3. Vad synd att jag har missat det programet. Jag får titta på det nästa vecka. Vilket underbart kakfat, härliga bakverk. Vad bra att du påminde om H&M Home, det hade jag glömt. Det blir spännande att se vad dom kommer att ha.

  krm annica

  SvaraRadera
 4. Ja han är helt fantastisk Helge!
  Vi brukar åxå kolla.
  Han gör hela programmet.
  Ha en go kväll.
  Kram Gissan

  SvaraRadera
 5. Helge gillar jag. Han är för härlig alltså.:-) Kram

  SvaraRadera
 6. Jag har faktiskt lyckats se det programmet några gånger och jag håller med om att det är jättebra! Men nu missar jag det ser jag!;)

  Kram Lisa

  SvaraRadera
 7. H&M Home? Det visste jag inte om att det fanns ...

  SvaraRadera
 8. Har skrattat jag med - och så är det ju också kul att se alla de olika personligheterna som deltar. Afternoon tea - perfekt - lite lagom sött.

  SvaraRadera

Kul att du tittar in hos mig!
Jag blir JÄTTEGLAD om du lämnar
en kommentar <3